Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Stoner: «Θα αποφεύγω τον Simoncelli στην πίστα»

Εύθυμα, αλλά και σχόλια υπεράσπισης για τον Ιταλό αναβάτη

Ο Marco Simoncelli απασχολεί την επικαιρότητα με αρνητικό τρόπο έπειτα απ’ ό,τι συνέβη στο Assen. Εκτός από τον Jοrge Lorenzo, που γνωρίζουμε ότι εκφράστηκε αρνητικά για τον Ιταλό αναβάτη της Gresini Honda, σχόλια έκαναν και οι υπόλοιποι κορυφαίοι αναβάτες, αν και ήταν προσεκτικοί στη διατύπωση των φράσεών τους. Μάλιστα ο Valentino Rossi τον υπερασπίστηκε για μία φορά ακόμα. Ας δούμε κάποια από αυτά:

Casey Stoner:

«Τι πιστεύω για την πτώση του Simoncelli; Πιστεύω ότι είναι καλύτερα να τον αποφεύγω στην πίστα.» (σημ.: το ύφος της δήλωσης έγινε με τρόπο ώστε να προκαλέσει θυμηδία και να αποφορτίσει το κλίμα).

Ben Spies:

«Είδα την πτώση στις γιγαντοοθόνες τις πίστα και νομίζω ότι θα ακολουθήσω την τακτική του Casey.» (σημ.: και εδώ το ύφος ήταν τέτοιο που να προκαλέσει ευθυμία).

Andrea Dovizioso:

«Δεν θεωρώ ότι ο Marco προσπάθησε να κάνει κάτι που δεν έπρεπε. Αυτά συμβαίνουν στους αγώνες. Το λάθος του μπορεί να θεωρηθεί “λογικό” με αυτά τα λάστιχα, τα οποία πρέπει να προσπαθήσεις πολύ να τα ζεστάνεις στους πρώτους γύρους του αγώνα.»

Valentino Rossi:

«Λυπάμαι πραγματικά για τον “Sic”. Είδα σε ριπλέι τι συνέβη και δεν νομίζω ότι έκανε κάτι υπερβολικό. Το πρόβλημα ήταν τα κρύα ελαστικά, ιδίως στην αριστερή πλευρά τους. Δεν το έκανε σκόπιμα αλλά δυστυχώς έριξε κάτω και τον Lorenzo.»
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7806

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου