Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

O Rossi στο Mugello με την GP12 των 1000cc

Έκανε 80 γύρους και είναι ευχαριστημένος

Η Ducati τελείωσε το τεστ στο Mugello κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες. Σήμερα 3η μέρα των δοκιμών ο Valentino Rossi πήρε την σκυτάλη και πάνω στην Ducati GP12 έκανε την 3η του μέρα, από τις 8 που δικαιούται όλη την χρονιά, συμπληρώνοντας 80 γύρους από τις 11 το πρωί μέχρι τις 6:30 το απόγευμα που η πίστα έκλεισε.

Ο επίσημος δοκιμαστής της ομάδας, ο Franco Battaini έκανε μια σειρά από δοκιμές και στην GP11 αλλά και στην G12, ενώ ο Vittoriano Guareschi σήμερα δεν οδήγησε και παρακολουθούσε την πρόοδο του Valentino από το γκαράζ μαζί με τον Filippo Preziosi.

«Ήταν ένα θετικό τεστ. Είχαμε κάποιο αριθμό πραγμάτων να δοκιμάσουμε, στα οποία περιλαμβανόταν και ένα βήμα με το πλαίσιο που μου άρεσε. Η γενική αίσθηση είναι καλή. Ήμουν ήδη από την πρώτη φορά ευχαριστημένος με τον κινητήρα και τώρα κάνουμε πρόοδο με την υπόλοιπη μοτοσυκλέτα. Η φυσική ροή είναι να δούμε τι γίνεται όταν οι άλλοι δοκιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους του 2012, αλλά από τη δικιά μας πλευρά, προς το παρόν είμαστε ευχαριστημένοι. Η μοτοσυκλέτα μας είναι ήδη καλή. Το να οδηγώ στο Mugello είναι πάντα μια ευχαρίστηση. Και πάνω από όλα αυτά οι καιρικές συνθήκες ήταν τέλειες και έτσι πέρα από την καλή δουλειά που κάναμε – αφού έκανα 80 γύρους – ευχαριστήθηκα κιόλας την οδήγηση. Συγχαρητήρια στην πίστα για τις νέες προσθήκες. Η νέα κεντρική κερκίδα είναι πραγματικά ωραία και βέβαια ελπίζω να δω το Mugello γεμάτο από τους οπαδούς για τον αγώνα», είπε ο χαρούμενος Valentino Rossi.

Από τη μεριά του ο Filippo Preziosi είπε:

«Για αυτό το τεστ φέραμε ένα αναβαθμισμένο πλαίσιο για να το δοκιμάσει ο Valentino, μαζί με άλλα ενδιαφέροντα πράγματα και είμαι στην ευχάριστη θέση να αναφέρω ότι πήραμε θετικά σχόλια. Οι χρόνοι γύρου ήταν καλύτεροι από το τελευταίο τεστ, κάτι που είναι επιπρόσθετη επιβεβαίωση ότι δουλεύουμε στη σωστή κατεύθυνση. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Valentino και τον Nicky, σε όλους στην ομάδα και στην Ducati, όπου όλοι είναι πολύ αφοσιωμένοι και δουλεύουν σκληρά».
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7656

2 σχόλια:

  1. Έτσι μπράβο, Alex, να μας ενημερώνεις για τα νέα του μεγάλου Rossi!

    Monsieur Hulot.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eμ τι τα πάντα θα μαθαίνεις για τον Rossi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή