Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Σήμερα εγχειρίζεται ο Dovizioso

Ο Andrea Dovizioso, όπως ίσως ξέρουν οι περισσότεροι αναγνώστες μας, έσπασε την κλείδα του προχτές και σήμερα θα εγχειριστεί στο νοσοκομείο της Cattolica (κοντά στο Ρίμινι ή στην πίστα του Misano αν θέλετε), σχετικά κοντά στο Forli, όπου μένει ο Ιταλός.

Πηγαίνει σε αυτό το νοσοκομείο όπου χειρουργεί ο Dr. Giuseppe Porcellini, ο ίδιος γιατρός που χειρούργησε τον ώμο του Valentino Rossi στα τέλη του 2010 και βέβαια θεωρείται ένας από τους καλύτερους γιατρούς στον κόσμο για τέτοιου είδους τραύματα.

Προς το παρόν υπάρχει μια αισιοδοξία, που εκφράστηκε χθες από τον Herve Poncaral, τον ιδιοκτήτη της ομάδας Yamaha Tech 3 με την οποία φέτος αγωνίζεται ο Dovizioso, ότι ο Andrea θα μπορέσει να πάρει μέρος στις πρώτες δοκιμές της χρονιάς στην Μαλαισία στις 31 Ιανουαρίου, αλλά η δήλωση του Dr. Porcellini στην ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport μιλάει για όχι καλό σπάσιμο!

“Είδα τις φωτογραφίες της κελίδας στο τηλέφωνο και είναι ένα κακό σπάσιμο και υπάρχουν μάλιστα δύο ραγίσματα. Ακόμη και να ήταν ένας απλός εργαζόμενος θα χρειαζόταν εγχείρηση”, είπε ο γιατρός, που συνέχισε:

“Θα βάλουμε μια πλάκα και θα προσπαθήσουμε να συστήσουμε στον Dovizioso ξεκούραση για τουλάχιστον 15 μέρες. Όπως και νάχει πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός”, κατέληξε ο Dr. Porcellini.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου