Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Assen: O Rossi έχει θετική αίσθηση με την GP11.1

Αύριο θα συνεχίσει την δουλειά

Ο Valentino Rossi (Ducati Marlboro Team), οδηγώντας τη νέα GP11.1, την μοτοσυκλέτα με το πλαίσιο του 2012 και το μοτέρ των 800cc, πήρε την 2η θέση σήμερα με χρόνο 1:49.396, στην βροχή που έπεφτε στο Assen σε όλη τη διάρκεια των ΕΔ1.

Οι ΕΔ2 ακυρώθηκαν λόγω λαδιών που έπεσαν στην πίστα στην κατηγορία Moto2 και ο χαμένος χρόνος από τις δοκιμές του MotoGP θα αναπληρωθεί αύριο, αλλά απλά με επιμήκυνση του χρόνου των ΕΔ3 από 45’ σε 1 ώρα και 30’’.

«Είχαμε μόνο μια δοκιμή με τη νέα μοτοσυκλέτα, έτσι είναι πολύ νωρίς για να κάνουμε ένα πλήρες συμπέρασμα. Αλλά η πρώτη αίσθηση είναι σίγουρα θετική. Η GP11 επίσης πήγαινε καλά στο βρεγμένο, αλλά η GP11.1 όχι μόνο κράτησε τα θετικά χαρακτηριστικά, αλλά μου άρεσε λίγο περισσότερο και έτσι είμαι περίεργος να την δοκιμάσω σε στεγνές συνθήκες. Ατυχώς ακυρώθηκαν οι απογευματινές δοκιμές, λόγω των λαδιών στην Moto2. Θα ήταν πολύ ωραίο να συνεχίζαμε – είτε σε στεγνό είτε σε βρεγμένο – τη δουλειά που ξεκινήσαμε. Θα έχουμε μια και μισή ώρα αύριο το πρωί, αλλά θα πρέπει να δουλέψουμε διαφορετικά, γιατί δεν μπορούμε να κάνουμε όσες αλλαγές θα θέλαμε, που θα τις κάναμε σε δύο διαφορετικές περιόδους δοκιμών. Όπως και νάχει είμαστε χαρούμενοι προς το παρόν. Το νέο κιβώτιο βοηθάει με την επιτάχυνση στις εξόδους των στροφών και το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας είναι πιο σταθερό. Τώρα μπορώ να οδηγώ πιο φυσικά. Υπάρχουν ακόμη μερικά μικρά πράγματα για να βελτιώσουμε στον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας, αλλά το ξέραμε αυτό και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό», είπε ο φανερά ευχαριστημένος Valentino Rossi.
O Rossi δείχνει αισιόδοξος και επίμονος ,διότι προσπαθεί με πείσμα να βελτιωθεί και να δείξει ότι είναι ακόμη ο ''γιατρός'' που όλοι ξέρουμε!
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7744

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου