Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Rossi: «Θα μειονεκτώ στο Silverstone»

Είναι ο μόνος αναβάτης που δεν γνωρίζει καλά την πίστα


Ο Valentino Rossi δήλωσε ότι θα μειονεκτεί έναντι των βασικών ανταγωνιστών του στο Grand Prix του Silverstone επειδή δεν έχει πρότερη εμπειρία οδήγησης στην πίστα. Θυμίζουμε ότι ο Ιταλός αναβάτης της Ducati πέρσι δεν μετείχε στον αγώνα επειδή είχε σπάσει το πόδι του στο Mugello.
Συγκεκριμένα, ο Rossi είπε:


«Στις δοκιμές της Παρασκευής θα μειονεκτώ επειδή, δυστυχώς, δεν έλαβα μέρος στον περσινό αγώνα. Το Silverstone είναι μια πολύ καλή πίστα επειδή είναι δύσκολη και γρήγορη. Οδήγησα για περίπου 20 γύρους την 1198 αλλά δεν το έχω κάνει με την μοτοσυκλέτα του MotoGP.
Πρέπει να μάθω γρήγορα την πίστα και όσο καλύτερα γίνεται. Είναι πολύ τεχνική και έχει μερικά “τυφλά” σημεία όπου είναι σημαντικό να έχεις την σωστή αγωνιστική γραμμή. Επίσης πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα.
Πλέον καταλαβαίνουμε πώς να την ρυθμίσουμε καλύτερα και οι άνθρωποι της Ducati συνεχίζουν να εξελίσσουν την GP11. Έχουμε δουλειά ακόμα αλλά γνωρίζουμε σε ποιους τομείς πρέπει να επικεντρωθούμε και να βελτιωθούμε.»
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7562

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου