Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Preziosi: «Δεν είμαστε καλοί ακόμα»

Ανάμεικτα συναισθήματα στην Ducati
Ο αγώνας στην Καταλονία άφησε ανάμεικτα συναισθήματα στην ομάδα της Ducati. Ο

Valentino Rossi τερμάτισε 5ος και ο Nicky Hayden 8ος. Και οι δύο έκαναν μια καλή εκκίνηση αλλά στη συνέχεια δεν ήταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θα ήθελαν.
Ο Filippo Preziosi, Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας τόνισε έπειτα από το Grand Prix:

«Ξεκάθαρα, θα θέλαμε να είχαμε δώσει στον Valentino αυτό που χρειαζόταν για να παλέψει για το βάθρο. Παρόλα αυτά το Grand Prix στην Καταλονία έδειξε ότι έχουμε κάνει ακόμα ένα βήμα βελτίωσης προς την σωστή κατεύθυνση.
Μειώσαμε την απόσταση από τους πρώτους και αυτό είναι θετικό. Πιθανόν, θα μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα, όμως βρεθήκαμε σε μια κατάσταση όπου είχαμε χρόνο να δοκιμάσουμε κάποιες ρυθμίσεις για βρεγμένη πίστα μόνο στο ζέσταμα, πριν τον αγώνα. Τελικά αυτές δεν απέδωσαν.
Ο Nicky δεν ήταν σε θέση να εκμεταλλευτεί πλήρως τις αλλαγές που κάναμε στην GP11 όμως του άρεσαν και έτσι ελπίζουμε να τον δούμε σε ένα κορυφαίο επίπεδο σύντομα. Δουλεύουμε πολύ σε κάθε τομέα της μοτοσυκλέτας και οι βελτιώσεις αρχίζουν να αποδίδουν. Έχουμε βελτιωθεί συγκριτικά με ό,τι ίσχυε τον χειμώνα αλλά δεν είμαστε ακόμα τόσο καλοί όσο αξίζουν οι Valentino και Nicky.»
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7526

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου