Κυριακή 12 Ιουνίου 2011

Σε μεγάλη δυσκολία ο Valentino Rossi


"Ό,τι δοκιμάσαμε δεν μας βγαίνει.

Ο Rossi με διαφορά 3.7'' από τον πρώτο, είναι κάτι που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ! Μια πολύ δύσκολη στιγμή της καριέρας του, που έρχεται μετά τη συνεχή βελτίωση στους προηγούμενους αγώνες. Μάλιστα το κάνει ακόμη πιο δύσκολο το γεγονός ότι έχει μπροστά του 1.5'' δευτερόλεπτα τον Karel Abraham και τον Nicky Hayden, αλλά και τον Hector Barbera και τον Randy de Puniet, με τις δορυφορικές Ducati.

Ο ίδιος δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για αύριο, ούτε στην περίπτωση βροχής!

"Σήμερα ήταν πολύ δύσκολα. Μάθαμε καλύτερα την πίστα και έπρεπε να είμαστε 1 το πολύ 2 δευτερόλεπτα πίσω. Δυσκολεύομαι να οδηγήσω την μοτοσυκλέτα: Είμαι αργός στην είσοδο της στροφής και δεν μπορω να πάω στις γραμμές που θέλω στην έξοδο. Όλες οι διαφορετικές ρυθμίσεις που κάναμε δεν δούλεψαν και δεν βλέπω πως μπορούμε να αλλάξουμε την κατάσταση. Ακόμη και αν βρέξει, εδώ δεν είμασταν ανταγωνιστικοί στο βρεγμένο, σε αντίθεση με το πως ήταν στην Jerez. Θα είναι δύσκολο σε κάθε περίπτωση", είπε ο "γιατρός".

Σε ερώτηση για το αν έκαναν ανάλυση των δεδομένων των άλλων Ducati, είπε:

"Ναι, αλλά σας λέω ότι κάναμε τα πάντα: ψηλώσαμε, χαμηλώσαμε, μεγαλώσαμε το μεταξόνιο, αλλάξαμε τα ελατήρια και την προφόρτιση, αλλά δεν είδαμε αποτελέσματα".

"Θα είναι αυτό ψυχολογικό φρένο για σένα", ρώτησε ένας Ιταλός δημοσιογράφος:

"Δεν θα έλεγα ότι δεν ανησυχώ, επίσης επειδή στις άλλες πίστες η κατάσταση δεν ήταν έτσι και η Ducati δούλεψε", απάντησε ο Valentino.

Και συνέχισε για το πιο αδύναμο σημείο:

"Στην είσοδο της στροφής πατάω πολύ το φρένο για να βάλω τη μοτοσυκλέτα και εκεί χάνω πολύ. Τώρα ελπίζω ότι θα βρέξει και μετά ελπίζω στο Assen να επιστρέψουμε στο επίπεδο που ήμασταν στο Le Mans ή την Barcellona".
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7610

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου