Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Δηλώσεις Rossi & Hayden στην παρουσίαση της GP12

O Filippo Preziosi – που έχει χαρακτηριστεί ως ο πατέρας της Desmosedici – αποκάλεσε τους εργοστασιακούς οδηγούς της Ducati GP12 “boyfriends”, δηλαδή τους φίλους της.

Ο Valentino Rossi με τη σειρά του την απόδωσε τα εύσημα:

“Είναι όμορφη και σου δίνει μια σπέσιαλ αίσθηση όταν την κοιτάς, ειδικά αν είσαι Ιταλός. Είναι μια μοτοσυκλέτα που απαιτεί σεβασμό”, είπε με ένα ιδιαίτερο χαμόγελο.

Βέβαια στα Grand Prix η ομορφιά παίζει δευτερεύοντα ρόλο και αυτό ο “γιατρός” το ξέρει καλά!

“Στην πρώτη Sepang το test πήγε πολύ καλά. Είχα αμέσως αίσθηση σιγουριάς από την μοτοσυκλέτα και ήμουν χαρούμενος. Είχαμε κάνει το μεγάλο μέρος της δουλειάς, αν και είχαμε ακόμη μερικά προβλήματα με το πίσω στις εξόδους των στροφών. Προσπαθήσαμε να το λύσουμε στην 2η Sepang, αλλά δεν καταφέραμε να το κάνουμε τελείως, έτσι πήγε λίγο χειρότερ από ότι η πρώτη φορά. Έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να δοκιμάσουμε και περισσότερα θα έρθουν στην διάρκεια της χρονιάς.

Ο στόχος μας είναι να έχουμε συνεχή βελτίωση, αγώνα με τον αγώνα, κάτι που δεν καταφέραμε να κάνουμε πέρυσι. Αλλά η νέα μοτοσυκλέτα μας βοηθάει να κάνουμε γρηγορότερα τις ρυθμίσεις και τις αλλαγές και αυτό είναι σημαντικό με τις δοκιμές που διαρκούν μόλις 45 λεπτά η κάθε μια”, συμπλήρωσε ο Valentino με φανερή την αισιοδοξία του – που όμως θα πρέπει να επιβεβαιωθεί με καλά αποτελέσματα την Παρασκευή στην Jerez!

O ομόσταυλός του ο Nicky Hayden έδειξε επίσης ενθουσιασμένος με το νέο project: “Στοχεύουμε στο βάθρο; Σίγουρα στοχεύουμε, αλλιώς μπορούμε να πάμε πίτι μας. Έχω μια τοπ ομάδα και η νέα μοτοσυκλέτα είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι, έτσι είναι έτοιμος για την πρόκληση. Μου αρέσει πολύ η νέα Desmosedici, έχει αλλάξει σημαντικά από το πλαίσιο ώς τα ηλεκτρονικά”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου