Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

O Hayden οδήγησε την GP12

Έμεινε ευχαριστημένος, σήμερα ο Rossi στην πίστα

Η εξέλιξη της Ducati GP12 συνεχίζεται διαρκώς και έτσι ο Nicky Hayden βρέθηκε χτες στην πίστα του Mugello όπου οδήγησε την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα για το 2012. Ο Αμερικανός συμπλήρωσε 83 γύρους και στο τέλος της διαδικασίας δήλωσε:

«Ήταν μια καλή ημέρα. Αν και καθυστερήσαμε να αρχίσουμε τις δοκιμές επειδή η πίστα ήταν βρεγμένη εξαιτίας της βροχής που έπεσε το προηγούμενο βράδυ, κάναμε κάποιες αλλαγές στο στήσιμο της GP12 και δουλέψαμε πάνω σε αυτές. Άρχισα να έχω καλύτερη αίσθηση της μοτοσυκλέτας από το μεσημέρι και μετά, όταν βγήκε ο ήλιος και στέγνωσε η πίστα.

Η νέα άσφαλτος είναι πολύ καλή ιδίως σε κάποια σημεία της πίστας. Πλέον οι στροφές "Arrabiate" είναι διασκεδαστικές. Χαίρομαι επειδή βελτιώσαμε κι άλλο την μοτοσυκλέτα σε σχέση με την προηγούμενη φορά στην Χερέθ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Filippo (Preziosi) που μου έδωσε την ευκαιρία να την οδηγήσω και πάλι.»

Να σημειώσουμε ότι σήμερα αναμένεται να κάνει δοκιμές και ο Valentino Rossi ενώ την GP12 έχουν οδηγήσει ήδη οι Vittoriano Guareschi και Franco Battaini.
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7645

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου