Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

Ο Pedrosa ανυπομονεί για την Honda των 1000cc

Θα την οδηγήσει στη Jerez την επόμενη εβδομάδα
Ο Dani Pedrosa δήλωσε ότι ελπίζει πως η μοτοσυκλέτα με τον κινητήρα των 1000cc που εξελίσσει η Honda για την επόμενη χρόνια θα λειτουργεί χωρίς προβλήματα, κατά τη διάρκεια της μονοήμερης δοκιμής που θα κάνει στην πίστα της Jerez, την επόμενη εβδομάδα.
Σε δηλώσεις του στον Βρετανικό Τύπο ο Ισπανός αναβάτης του HRC τόνισε:
«Ειλικρινά, ελπίζω να λειτουργήσει σωστά κιόλας από τον πρώτο γύρο και να μη υπάρχουν πολλά προβλήματα για να λύσουμε. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να ανεβαίνεις σε μια μοτοσυκλέτα και όλα να πηγαίνουν καλώς.

Δεν ξέρω εάν χρειάστηκε ν’ αλλάξουν ελαστικά γι’ αυτή των 1000cc, όπως έκαναν σε αυτή των 800cc. Πιθανότατα θα χρησιμοποιήσουμε τα ίδια με τώρα. Πάντως αν αλλάξεις λάστιχα, αλλάζει τελείως και η μοτοσυκλέτα. Δεν γνωρίζω τι ελαστικά θα χρησιμοποιούμε το 2012. Αν αλλάξεις τη δομή τους, μεταβάλλεται η οδική συμπεριφορά της.
Θυμάμαι ότι τη χρονιά που οι μοτοσυκλέτες είχαν κινητήρα 990cc, τα ελαστικά της Michelin ήταν μαλακά και τα ένοιωθες να σε σπρώχνουν. Τώρα, που οι κινητήρες έχουν χωρητικότητα 800cc, τα λάστιχα είναι πιο δυνατά και αυτό αλλάζει τον χαρακτήρα της μοτοσυκλέτας. Πρέπει να δούμε προς πια κατεύθυνση θα στραφούμε» κατέληξε ο Pedrosa.
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7236

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου