Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Μoto2: Αισιόδοξος για το μέλλον ο Iannone

Θέλει να κερδίσει και σκέφτεται και το MotoGP


Ο Andrea Iannone θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία του στο Πρωτάθλημα και δηλώνει ικανοποιημένος από την νέα σύνθεση της ομάδας Speed Master. Ο Ιταλός αναβάτης τόνισε σχετικά: «Μου αρέσει πολύ η νέα ομάδα η οποία δημιουργήθηκε στα μέσα της περσινής χρονιάς με στόχο να είμαστε έτοιμοι για το 2011 και αυτή τη φορά όλα πήγαν καλά. Αποτελείται από τρία άτομα, τον πατέρα μου, τον Silvio Vercilli και τον Alessio Salucci (Uccio). Δεν υπάρχουν τυποποιημένοι ρόλοι και όλοι δουλεύουμε για έναν κοινό σκοπό, κάτι που είναι πολύ όμορφο.

Πέρσι, η μοτοσυκλέτα ήταν πολύ καλή και με ικανοποιούσαν τα αποτελέσματα καθώς κέρδισα σε αγώνες και είχα πολλές pole positon. Διάλεξα το καινούργιο πλαίσιο επειδή ένοιωθα σίγουρος γι’ αυτό και επειδή ενδιαφερόμουν για την Suter. Επίσης είχα την δυνατότητα να λάβω μέρος στην εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

Πρέπει να την στήσουμε καλύτερα και να βρούμε σε ποια σημεία υστερούμε για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί. Το 2010, έπειτα από τους πρώτους αγώνες, ξέραμε πάντα τι χρειαζόταν να κάνουμε, όμως φέτος, με την νέα μοτοσυκλέτα και την νέα ομάδα, τα δεδομένα είναι πιο δύσκολα. Όταν ζητώ κάτι από τους μηχανικούς προσπαθούν να το κάνουν αλλά δεν τα καταφέρνουν πάντα».

Ο Iannone, o oποίος κέρδισε στη Χερέθ, δήλωσε αποφασισμένος να συναγωνιστεί τον Stefan Bradl –που προηγείται στην βαθμολογία της κατηγορίας– καθώς ξέρει πως αν τα πάει καλά είναι πιθανόν να κληθεί να οδηγήσει σε αυτή των MotoGP. Όπως είπε:
«Χαίρομαι όταν σκέφτομαι την πιθανότητα των MotoGP. Αυτό σημαίνει ότι πλησιάζω προς τον στόχο αλλά πρώτα πρέπει να επιτύχω άλλα πιο σημαντικά πράγματα, ώστε τα MotoGP να είναι το επιστέγασμα της προσπάθειας».
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7386

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου