Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Le Mans Απίστευτο: Ο Stoner έριξε γροθιά στον De Puniet, εν κινήσει!

Γιουχαρίστηκε άγρια από τους θεατές
O Casey Stoner  είναι τελευταία πολύ νευρικός με όλους μέσα στην ομάδα του, αλλά και με τους συναθλητές του στην πίστα, ειδικά όταν τον ακολουθούν στις δοκιμές.
Τώρα ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς στο Ζέσταμα πήγε δίπλα στον Randy De Puniet (με περίπου 150 χλμ) και τον χτύπησε δυνατά με γροθιά στον ώμο, από πίσω!, χωρίς να το περιμένει ο Γάλλος!!
Και αυτό επειδή ο De Puniet – προφανώς από λάθος εκτίμηση – άνοιξε το γκάζι και πήρε την αγωνιστική γραμμή, κόβοντας λίγο τη φόρα του Αυστραλού.

Απαράδεκτη κίνηση, ειδικά από έναν οδηγό που συνέχεια γκρινιάζει για θέματα ασφαλείας. Βέβαια εκτός από το γιουχάρισμα που έφαγε όταν γύρισε στα πιτς, η διεύθυνση του αγώνα τον κάλεσε σε απολογία και ακόμη δεν γνωρίζουμε τι ποινή θα του επιβληθεί.
Έτσι ο Stoner πήρε  5.000 Εuro πρόστιμο!
Μικρή η ποινή, με την πίεση της Honda
O Stoner πήγε στην απολογία του με συνοδό τον Livio Suppo, υπεύθυνο μάρκετινγκ της Honda, που προφανώς είτε δασκάλεψε τον επιθετικό Αυστραλό για το τι θα πει, είτε η παρουσία του μπορεί να επηρέασε την διεύθυνση του αγώνα που τελικά τιμώρησε μόνο με πρόστιμο 5,000 Euro, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2007, για την αντισυμβατική συμπεριφορά του στο Ζέσταμα.
Στην απολογία βρέθηκε φυσικά και ο Randy De Puniet που είπε ότι η κίνηση αυτή ήταν πολύ επικίνδυνη. Πάντως η υπόθεση αυτή θα έχει συνέχεια, καθώς αναμένεται να καταδικαστεί ηθικά από όλους τους οδηγούς στο paddock.
O Valentino Rossi να δούμε τι θα δηλώσει για την υπόθεση. Το περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου