Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

O Rossi με την GP12 στο Mugello

Θα κάνει δοκιμές με την πρωτότυπη μοτοσυκλέτα για το 2012

Όπως ανακοινώθηκε, σήμερα ο Valentino Rossi θα βρεθεί στην πίστα του Mugello όπου θα οδηγήσει ξανά την μοτοσυκλέτα με τον κινητήρα των 1000cc. Αυτή θα είναι η τρίτη ημέρα δοκιμών από τις συνολικά οκτώ που επιτρέπουν οι κανονισμοί στους επίσημους αναβάτες των ομάδων να εξελίξουν τις μοτοσυκλέτες για το 2012.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού Τύπου, οι Vittoriano Guareschi και Franco Battaini ήταν ήδη τις προηγούμενες ημέρες στην πίστα για να προετοιμάσουν τόσο την GP11 όσο και την GP12 και να διαπιστώσουν εάν έχουν λυθεί τα προβλήματα με τους κραδασμούς που υπήρχαν στο εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας.
Θυμίζουμε ότι έχει στρωθεί νέα άσφαλτος στο Mugello κάτι που θα βοηθήσει στην ορθότερη εξαγωγή συμπερασμάτων.
Να σημειώσουμε ότι θα είναι η πρώτη φορά που ο Rossi θα βρεθεί στη συγκεκριμένη πίστα έπειτα από το ατύχημα που είχε πέρσι σε αυτή, εξαιτίας του οποίου έσπασε το πόδι του.
Επίσης, να πούμε ότι η ομάδα της Ducati έκανε δοκιμές και με την superbike των 1200cc και υπάρχει η πιθανότητα να την οδηγήσει και αυτή ο Valentino, καθώς τον περασμένο χειμώνα είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Vroοom» ότι θέλει να οδηγεί τις superbike δρόμου.
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=7388

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου