Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Sachsenring MotoGP Ζέσταμα: Σε φοβερή φόρμα ο Stoner, κοντά ο Lorenzo

O Pedrosa θα είναι ο αστάθμητος παράγοντας!

O Casey Stoner και η Honda του, ξεκίνησαν δυναμικά το πρωινό Ζέσταμα στο Sachsenring και κράτησαν την πρώτη θέση, βελτιώνοντας συνεχώς τον χρόνο τους. Η γλώσσα του σώματος του Casey έδειχνε ότι απολαμβάνει την οδήγηση και ότι ξεπέρασε τελείως την πτώση της Παρασκευής στην περίφημη πια στροφή 11.

Ο Jorge Lorenzo από την πλευρά του έδειξε και πάλι σταθερά γρήγορος και με δεδομένο ότι η Yamaha M1 είναι πιο καλή στο θέμα της φθοράς των ελαστικών, μπορεί να κάνει και πάλι την επίθεσή του στους τελευταίους από τους 30 γύρους του αγώνα και να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του στη βαθμολογία από τον Αυστραλό.

O Dani Pedrosa θα είναι ο παράγοντας που μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, αφού ήδη έχει κερδίσει 4 φορές στην συγκεκριμένη πίστα και αν κάνει μια καλή εκκίνηση, το θέμα που θα τεθεί είναι το αν θα αντέξει ο ώμος του 30 γύρους.

Ο Marco Simoncelli επίσης μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο, παρά το ότι στο Ζέσταμα έμεινε λίγο πίσω σε χρόνο, αφού είναι μια πίστα στην οποία έχει φοβερό χρόνο και το απόλυτο ρεκόρ στα 250 με 1’23’’3, όσο έκανε χθες ο Rossi με την GP11.1!

O Alvaro Bautista με την Suzuki του ήταν εντυπωσιακοί σήμερα, μέχρι την πτώση του Ισπανού λίγο πριν το τέλος. Κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του ακόμη και σε σχέση με αυτόν που σημείωσε χθες στις Κατατακτήριες, φυσικά με τα σκληρά λάστιχα του αγώνα σήμερα. Πήρε την 4η θέση στο Ζέσταμα και έτσι μπορεί να δώσει μάχη για την 7η θέση, αν υποθέσουμε ότι οι 4 εργοστασιακές Honda και οι δύο Yamaha θα είναι μπροστά.

Στο στρατόπεδο της Ducati από χθες το κλίμα είναι βαρύ στην πλευρά του Valentino Rossi που βελτίωσε τον χθεσινό του χρόνο κατά ένα δέκατο του δευτερολέπτου και είναι στην 11η θέση με 1.1'' διαφορά από τον πρώτο, ενώ στην πλευρά του Nicky Hayden επικρατεί αισιοδοξία για κάτι καλό, που θα είναι μια μάχη μέσα στην εξάδα!
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=8045
http://www.motogp.com/en/Results+Statistics/2011/GER/MotoGP/RAC/World+Standing

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου