Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011

Rossi: «Στην Laguna θα μάθουμε την μοίρα μας»

Επιστρέφει ο Jeremy Burgess στην ομάδα

Το Αμερικανικό Grand Prix αναμένεται να είναι ορόσημο στην φετινή πορεία της Ducati αναφορικά με την μοτοσυκλέτα της για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Από το αποτέλεσμα θα εξαρτηθούν πολλά για την συνέχεια. Ο Valentinο Rossi, o οποίος θα έχει την βοήθεια του Αρχιμηχανικού του Jeremy Burgess ο οποίος επέστρεψε από την Αυστραλία όπου είχε πάει για προσωπική του υπόθεση, αναγνώρισε ότι ο συγκεκριμένος αγώνας θα είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα.

Τόσο ο ίδιος όσο και ο Nicky Hayden θα έχουν στη διάθεσή τους και την GP11 και την GP11.1 και θα προσπαθήσουν να κάνουν ό,τι μπορούν για να επισπεύσουν την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας. Έτσι, την πρώτη ημέρα των ελεύθερων δοκιμών θα κάνουν συγκριτικές δοκιμές και με τις δύο.

Ο Rossi δήλωσε σχετικά:

«Νομίζω ότι θα δοκιμάσουμε και τις δύο μοτοσυκλέτες την πρώτη ημέρα για να τις συγκρίνουμε και για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με την εξέλιξή τους. Θέλουμε να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε. Γνωρίζουμε ότι θα είναι δύσκολο επειδή παράλληλα πρέπει να προετοιμαστούμε και για τον αγώνα, όμως θα δοκιμάσουμε ό,τι μπορούμε για την εξέλιξη της μοτοσυκλέτας.

Για εμένα, η Laguna Seca αντιπροσωπεύει μία στροφή, την “Corkscrew”, και έχω καλές αναμνήσεις, συμπεριλαμβανομένου και ενός από τους καλύτερους αγώνες της καριέρας μου, το 2008. Σε κάθε περίπτωση, είναι χαρά μου να τρέχω στις ΗΠΑ επειδή ο μοτοσυκλετικός κόσμος είναι υπέροχος. Βεβαίως χαίρομαι επειδή επέστρεψε ο Jerry (Burgess) και ανυπομονώ να τον δω στα πιτς, μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.»

Δηλώσεις έκανε και ο Vittoriano Guareschi, Team Manager, o οποίος επεσήμανε:

«Το Grand Prix της Laguna Seca είναι πολύ σημαντικό και σημαίνει πολλά για τον Nicky (Hayden) καθώς είναι ο αγώνας της πατρίδας του και έχει κερδίσει δύο φορές. Τόσο αυτός όσο και ο Valentino θα έχουν στη διάθεσή τους και τις δύο εκδόσεις της Desmosedici και θα συγκεντρώσουμε όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για την εξέλιξη της GP12. Χαίρομαι που θα έχουμε ξανά τον Jeremy μαζί μας, είναι πολύ σημαντικός για τον Valentino και όλη την ομάδα.»
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=8093

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου