Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Δηλώσεις οδηγών για τον «SuperSic»


Όλοι οι «συνάδελφοι» του Marco Simoncelli σοκαρίστηκαν από την απώλειά του και δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη. Ολιγόλογοι στις δηλώσεις τους δεν μπορούσαν να κρύψουν την λύπη τους για το χαμό του. Τα λόγια τους είναι χαρακτηριστικά:

Nicky Hayden:

«Μερικές φορές η ζωή δεν έχει νόημα… Αναπαύσου εν ειρήνη Νο 58. Ήσουν ένα αστέρι εντός και εκτός πίστας και θα λείπεις σε όλους μας.»

Ben Spies:

«“SuperSic” καλή ανάπαυση…»

Cal Crutchlow:

«Αναπαύσου εν ειρήνη Marco Simoncelli! Ήσουν ένας σπουδαίος οδηγός και εκπληκτικός άνθρωπος. Η σκέψη μου είναι στην οικογένειά του και τους φίλους του. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την σημερινή ημέρα.»

Hector Barbera:

«Είμαι σοκαρισμένος. Είμαστε οδηγοί αγώνων και γνωρίζουμε ότι υπάρχει κίνδυνος σε αυτό που κάνουμε αλλά γνωρίζουμε ότι οι Οργανωτές φροντίζουν να αυξάνεται συνεχώς η ασφάλειά μας. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολλά για να κάνουν τη δουλειά μας περισσότερο ασφαλή.

Παρόλα αυτά, υπάρχουν στιγμές που η ατυχία οδηγεί σε τραγωδία και το είδαμε με τον Marco Simoncelli. Είναι άλλη μια άσχημη ημέρα για τους αγώνες μοτοσυκλετών. Χάσαμε έναν υπέροχο φίλο και θα θυμάμαι τον Marco ως έναν άξιο αντίπαλο με τον οποίο είχαμε μεγάλες μάχες στο παρελθόν.»

Κarel Abraham:

«Η ομάδα Cardion AB Motoracing εκφράζει τα βαθύτατα συλλυπητήριά της στην οικογένεια, τους φίλους και τους συγγενείς του Marco Simoncelli ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του στην πίστα της Sepang.»

Jorge Lorenzo:

«Δεν ξέρω τι να πω… Μόνο ότι θα μας λείπει πολύ. Αναπαύσου εν ειρήνη Μarco.»

John Hopkins:

«Είχες θεϊκή ταχύτητα Marco. Το αγωνιστικό πνεύμα σου θα ζει αιώνια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου