Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Η Gresini δεν θα λάβει μέρος στην Βαλένθια


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού Τύπου, η ομάδα της Gresini Honda δεν θα λάβει μέρος στην Βαλένθια, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς αλλά και στις δοκιμές που θα ακολουθήσουν το Grand Prix. Ο Fausto Gresini δήλωσε σχετικά:

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα μου δεν θα συμμετέχει στο Grand Prix της Βαλένθια και στο τεστ που είναι προγραμματισμένο για την επομένη αυτού.»

Ο Gresini, ο οποίος εκτός από τον Simoncelli έχει δει να χάνεται και ο Daijiro Kato το 2003 στην Suzuka, δήλωσε για την απώλεια του Ιταλού:

«Η επόμενη ημέρα είναι περισσότερο οδυνηρή. Μου έρχονται στο μυαλό μου πολλές εικόνες από όσα ζήσαμε μαζί αυτά τα δύο χρόνια. Ο Marco ήταν αυθόρμητος, πάντα έκανε αυτό που πίστευε ότι ήταν σωστό. Ήταν πάντα χαρούμενος και είχε χρυσή καρδιά. Δεν θυμάμαι να είχε θυμώσει ούτε μία φορά. Ήταν ένα μοναδικό παιδί που προερχόταν από μία μοναδική οικογένεια. Με τον πατέρα του ήταν πολύ δεμένοι, σαν αδέρφια. Μίλησα και με τον Alberto Vitaloni, τον Πρόεδρο της San Carlo του βασικού χορηγού της ομάδας ο οποίος είναι συντετριμμένος. Μαζί θα ξεπεράσουμε αυτή την περιπέτεια επειδή και αυτός λάτρευε τον Marco.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου