Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Japan Rossi: “Μπορούσα να βγω 3ος”

O Valentino Rossi είχε 25 συνεχόμενους αγώνες με τερματισμούς στους βαθμούς, από τότε που επέστρεψε στη δράση, στο περσινό Γερμανικό GP, μετά το σπάσιμο του ποδιού του στο Mugello. To Motegi όμως δεν φάνηκε τυχερό για τον Ιταλό οδηγό.

“Είναι πραγματικά κρίμα να είσαι έξω από τον αγώνα μετά από δύο στροφές, ειδικά μετά από την πρόοδο που κάναμε αυτό το Σαββατοκύριακο και με την γνώση ότι είχαμε δουλέψει καλά πάνω στην μοτοσυκλέτα. Μπορούσα να έχω έναν ρυθμό στο 1:46 ψηλά. Επίσης η επιλογή μας στο πίσω μαλακό λάστιχο ήταν σωστή για τον αγώνα. Αν σκεφτείς τα προβλήματα των Stoner, Simoncelli και Dovizioso, θα μπορούσαμε να δώσουμε τη μάχη για το βάθρο, που θα ήταν πολύ ωραίο για μας.

Ήμασταν λίγο άτυχοι. Ο Lorenzo μπήκε λίγο στο γρασίδι στην στροφή 1 και στην επόμενη κινήθηκε ξαφνικά για να πάρει την γραμμή του. Δεν με είδε γιατί ήμουν λίγο πίσω του. Όταν ακουμπήσαμε με έσπρωξε προς τον Spies, που ακούπμπησε την μανέτα του μπροστινού μου φρένου. Ήταν μια νορμάλ αγωνιστική επαφή, αλλά βρέθηκα στο λάθος σημείο, την λάθος στιγμή”, είπε ο Rossi εξηγώντας τις λεπτομέρειες της πτώσης, που δεν φαίνονται στην τηλεόραση.

“Όπως και νάχει κάναμε καλή δουλειά αυτό το Σαββατοκύριακο και ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί από ότι συνήθως. Είναι μια εποχή με προκλήσεις για εμάς, αλλά ελπίζουμε ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο”, συμπλήρωσε ο “γιατρός”.

Αναφέρθηκε και στο άμεσο μέλλον:

“Το Motegi είναι μια πίστα που η Ducati πάει καλά και στο τέλος ήμουνα καλά πάνω στην μοτοσυκλέτα. Αλλά και το Phillip Island είναι μια καλή πίστα γι αμας, στο παρελθόν οι Capirossi και Hayden πήγαιναν πάντα καλά και περιμένω να είμαι γρήγορος όπως εδώ. Δεν ξέρω αν είμαστε ακόμη έτοιμοι για τη νίκη, ωστόσο πιστεύω ότι στην Αυστραλία ο Stoner θα κάνει τη διαφορά, αφού τρέχει στην πίστα της πατρίδας του, είναι ότι έιναι το Mugello για μας”, σχολίασε ο Rossi.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου