Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Wrooom: O Rossi νικητής στο καρτ


Ο Αγώνας του καρτ (και του αυτοκινήτου μετά) που γίνεται στην Madonna Di Campiglio στα πλαίσια της εκδήλωσης Wrooom, δεν μετράει σε κάποιο πρωτάθλημα!

Όμως το πάθος των οδηγών της Ducati και της Ferrari που συμμετείχαν ήταν τρομερό και τα έδωσαν όλα για τη νίκη.

Ο Valentino Rossi έδειξε δυνατός από τις Κατατακτήριες, πετυχαίνοντας την pole position, οδηγώντας με μεγάλη μαεστρία το δίχρονο καρτ που φορούσε βέβαια λάστιχα με καρφιά. Στον Αγώνα ξέφυγε σιγά - σιγά από τον Fisichella και τον Massa που ακολουθούσαν.

Ο Uccio (που είχε πάρει τη θέση του τραυματία Hayden) είχε μηχανικό πρόβλημα και το καρτ του έμεινε μέσα στην πίστα, αναγκάζοντας το αυτοκίνητο ασφαλείας - που ήταν μια 4κίνητη Ferrari FF - να μπει στην πίστα και να εξαλειφθούν οι διαφορές.

Μόλις το αυτοκίνητο έφυγε, ο Rossi κράτησε την πρωτοπορία, αλλά πίσω του ένας επιθετικός Alonso δημιούργησε ένα ατύχημα, από το οποίο κερδισμένος βγήκε ο Massa που έμεινε 2ος. Μπροστά ο Valentino παρά το ότι είχε κάνει τεράστια διαφορά συνέχισε να οδηγεί μανιασμένα και όταν έπεσε η καρό σημαία το πανηγύρισε δεόντως.

Άλλωστε τον τελευταίο χρόνο δεν είχε ανεβεί στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου πουθενά ...θα πουν κάποιοι. Ωραίες στιγμές που χειροκρότησαν έντονα οι χιλιάδες που βρέθηκαν μέσα στο πολύ κρύο, να παρακολουθούν τους οδηγούς στη όμορφη αυτή μάχη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου