Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Lorenzo: Ο Ρόσι έχει να δώσει πολλά ακόμη

Το ισπανικό κανάλι «Telecinco» μίλησε με τον Χόρχε Λορένθο στην Ανδόρα όπου ο Ισπανός επέστρεψε να ξεκουραστεί πριν τις δοκιμές στη Μαλαισία.

Ο αναβάτης της Yamaha ταξίδευσε ως την Ινδονησία για λόγους marketing και τώρα ξεκουράζεται στην Ανδόρα λίγο πριν τις επίσημες δοκιμές στη Σεπάνγκ.

Ο Λορένθο είπε για τις κορυφαίες ομάδες πως έχουν αρκετή δουλειά μπροστά τους για τη νέα χρονιά. Μπορεί να μην είπε πολλά για τη μοτοσικλέτα, που θα οδηγεί το 2012, όμως μίλησε για τον Βαλεντίνο Ρόσι, που παλαιότερα ήταν συναθλητές.

Ο Ισπανός γνωρίζει καλά τι σημαίνει Βαλεντίνο Ρόσι και ξέρει ότι ο superstar έχει ακόμη και ταχύτητα και κίνητρο.

«Δεν υπάρχει όριο ηλικίας. Ο Κάρλος Τσέκα στα 39 του είναι σε κορυφαίο επίπεδο στα Superbike. Ο Βαλεντίνο είναι 33, δεν έχει αποδυναμωθεί», είπε ο Λορένθο στο Telecinco και πρόσθεσε: «Σήμερα στο MotoGP υπάρχουν πολλοί δυνατοί αναβάτες. Για να κερδίσεις χρειάζεσαι και πολύ καλή μοτοσικλέτα».

Όσο για την Ducati, ο πρωταθλητής του 2010 μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει. «Η Ducati είναι άγνωστη δύναμη αυτήν τη στιγμή. Δεν θα είναι εύκολο να φτάσει τη Yamaha και την Honda, όμως η Ducati τους έχει κερδίσει στο παρελθόν. Είναι μικρό εργοστάσιο αλλά έχει τεχνολογία και έναν υπέροχο αναβάτη, τον Ρόσι».
Ο Jorge Lorenzo μαζί με την ομάδα της Yamaha την ερχόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσουν το 2012 με τις δοκιμές της Sepang.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου