Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Τι δεν πήγε καλά με τον Rossi;

Ο Ιταλός 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι ευχαριστημένος με την πρόοδο που έγινε με την GP11 και ελπίζει ότι ο ώμος του θα του επιτρέψει να κρατήσει έναν καλό ρυθμό, μέχρι το τέλος του αγώνα των 22 γύρων, μια απόσταση που ακόμη δεν έχει καλύψει από την εγχείρησή του και μετά, τον περασμένο Νοέμβριο.
Ο Valentino Rossi ήταν 9ος σήμερα, με ταχύτερο γύρο στο 1:55.637, ακριβώς 1.5 δευτερόλεπτα πίσω από τον Stoner, αλλά η διαφορά αυτή δεν είναι η πραγματική, καθώς όταν ήλθε η ώρα των μαλακών ελαστικών, ήταν ήδη κουρασμένος!
«Πιστεύω ότι χωρίς το πρόβλημα με τον ώμο μου, λόγω του οποίου χάνω 5 έως 6 δέκατα, θα ήμασταν στην 2η σειρά σήμερα, γιατί καταφέραμε να βελτιώσουμε το setup, κάνοντας αλλαγές που θα είναι σημαντικές επίσης για το άμεσο μέλλον. Σήμερα μπορούσα να οδηγήσω την GP11 καλύτερα, αλλά την ώρα που βάλαμε τα μαλακά λάστιχα, η δύναμή μου είχε φύγει. Όταν προσπάθησα να κάνω τον χρόνο μου, υπήρχαν μέρη της πίστας στα οποία δεν μπορούσα να πιέσω. Όπως και νάχει κάναμε ένα χρόνο που είναι ΟΚ και έχουμε ακόμη να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στο ζέσταμα. Όσο για τον αγώνα, πιστεύω ότι όσο ο ώμος μου αντέξει, θα είμαστε σε θέση να έχουμε έναν ανταγωνιστικό ρυθμό, εκτός από τις δύο Honda. Θα δούμε πως θα πάει από πλευράς φυσικής κατάστασης στο δεύτερο μισό του αγώνα, μετά από 11 – 12 γύρους στη σειρά οδηγώντας στο όριο», είπε ο «γιατρός».
Αυτό που είπε χθες στον απεσταλμένο μας Δημήτρη Διατσίδη – πέρα από το ότι του άρεσε πολύ το τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD – είναι ότι χρειάζεται ακόμη περίπου δύο μήνες για να αποκατασταθεί τελείως η δύναμη στον ώμο του! Κι όλα αυτά από ένα απλό ατύχημα σε προπόνηση μοτοκρός…






http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=6746

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου