Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Αισιοδοξία παρά το άσχημο αποτέλεσμα

Ο Vittoriano Guareschi, Team Manager της Ducati, μίλησε για το αποτέλεσμα των πρόσφατων δοκιμών στην πίστα της Sepang αλλά και για την ως τώρα εξέλιξη της GP11. Όπως είπε:

«Οι δοκιμές ήταν ενδιαφέρουσες και για τους δύο αναβάτες μας. Εφάρμοσαν πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά που κάναμε ως τώρα και αυτό θα γίνει στο Κατάρ. Η GP11 δεν έχει μεγάλη διαφορά συγκριτικά με την GP10, ωστόσο διαθέτει πολλές μικροδιαφορές. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καταλάβουμε τι θέλουμε από την μοτοσυκλέτα για να έχουμε ένα καλό ξεκίνημα φέτος. Θα έλεγα ότι είμαστε χαρούμενοι.»

Σε ό,τι αφορά τη δουλειά των Valentino Rossi και Nicky Hayden στις δοκιμές, ο Guareschi τόνισε:
«Ο Valentino κατάφερε να ρυθμίσει την μοτοσυκλέτα ώστε πλέον να είναι πιο εύκολο γι’ αυτόν να την οδηγεί. Τόσο αυτός όσο και ο Jerry (Burgess) καταλαβαίνουν καλύτερα την αίσθησή της και τον χαρακτήρα της. Όμως ακόμα πρέπει να κάνουμε πολλά χιλιόμετρα.
Ο Nikcy ξεκίνησε τις δοκιμές με τις παλιότερες ρυθμίσεις αλλά κατάφερε να βρει μια καλή ισορροπία μεταξύ αυτών και των καινούργιων (ρυθμίσεων). Αποφάσισε να έχει μια διαφορετική θέση οδήγησης και γι’ αυτό ύψωσε λίγο το τιμόνι και άλλαξε το σημείο που κάθεται. Έπειτα από αυτά, οι μηχανικοί της Ducati έχουν τα στοιχεία που χρειάζονται για να πάρουν τις τελικές αποφάσεις» κατέληξε.
http://www.motograndprix.gr/content.aspx?id=6585

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου