Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Test 1000cc: O Rossi απογοητευμένος!

Ο Valentino Rossi λίγο μετά το τέλος του τεστ μίλησε για τις εντυπώσεις του από την 1η μέρα. Το ύφος του έδειχνε απογοήτευση, το ίδιο και τα λόγια του, αλλά κυρίως ο τόνος και η παντελής απουσία της διασκεδαστικής του διάθεσης που τον χαρακτηρίζει συνήθως, με τις απαντήσεις που ξεφεύγουν από τα όρια του σοβαρού.

Σήμερα μίλησε απλά, τεχνικά και χωρίς να έχει καλή διάθεση!

“Είναι σίγουρα λίγο καλύτερη από την 800. H αίσθηση είναι λίγο καλύτερη και έχουμε καλύτερη βάση για να δουλέψουμε”, ήταν οι πρώτες παρατηρήσεις του “γιατρού”, που ψάχνει απεγνωσμένα για τις λύσεις.

“Δεν περιμέναμε να λύσουμε όλα τα προβλήματα με την πρώτη, αλλά οι άλλοι έχουν βελτιωθεί και η Honda είναι σε άλλο επίπεδο ως προς την επιτάχυνση. Εμείς πήγαμε γρήγορα στην αρχή, αλλά κολλήσαμε, ενώ οι υπόλοιποι βελτιώθηκαν στη συνέχεια της ημέρας. Είχαμε πρόβλημα με την πρόσφυση πίσω, ενώ και στην κορυφή της στροφής δεν έχω την πρόσφυση ώστε να έχω την ταχύτητα για μια καλή έξοδο”, συμπλήρωσε.

“Το τεστ αυτό είναι σημαντικό για να καταλάβουμε τα προβλήματα και τώρα με αυτό το πλαίσιο να μπορούμε να κάνουμε ευκολότερα αλλαγές, σε κατανομή βάρους, σε θέση οδήγησης, χωρίς να χρειάζεται να αλλάξουμε κινητήρα. Ήδη αλλάξαμε λίγο τη θέση οδήγησης, αλλά σε γενικές γραμμές η μοτοσυκλέτα είναι περίπου ίδια με την προηγούμενη. Ίσως αύριο αν η πρόσφυση της πίστας είναι καλύτερη να είμαστε λίγο κοντύτερα στην κορυφή. Και μετά να αρχίσουμε τη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι τον Φεβρουάριο”, είπε πάντα με μουντή διάθεση.

Το μόνο σημείο που του άρεσε σήμερα είναι οι νέες γόμες της Bridgestone, που είναι λίγο ευκολότερες, κάτι που μπορεί να παίξει θετικό ρόλο στην εξέλιξη της GP12.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου